Loading
Bucuresti, Sector 1, Str. Strabuna 11 +40729.954.954 office@medicaepv.ro
Clinica Medica Endoprovision – din 2014
Principala idee, care a stat in spatele deschiderii Clinicii Medica Endoprovision in anul 2014, a fost oferirea unor servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Clinica noastră va oferă un mediu prietenos, in care veți fi consultați si tratați de specialiști cu înaltă pregătire in domeniu. Va vom acorda toata atenția si timpul necesar pentru a va mulțumi si totodată pentru ca dorim sa fim siguri in diagnosticele si tratamentele prescrise.

Profesionalism

Clinica Medica Endoprovision se mândrește cu serviciile oferite. Medicii si personalul nostru garantează servicii la cel mai înalt grad de profesionalism si calitate.

Cabinete Moderne

Nimeni nu apreciază mirosul si atmosfera de spital, de aceea clinica noastră va așteaptă cu un decor plăcut, cabinete echipate modern si echipament medical de ultima generație.

Timp pentru Sănătate

Cunoaștem valoarea timpului tău așa ca nu te ținem la cozi interminabile. Ne străduim sa te primim la ora programata si sa iți oferim servicii medicale complete

Partenerii noștri pentru sănătate

Echipa

Medicii noștri

Dr. Eugeniya Petrova

Endocrinolog

Dr. Borislav Petrov

Gastroenterolog

Psih. Aida Ciobanu

Psiholog clinician
Expertiza Medicala
Personalul nostru medical este format din cei mai buni specialiști din Romania, toți dispunând de experiență profesionala vasta si echipament de ultima generație.

Program

Luni – Vineri
8:00 – 20:00

Sâmbătă
9:00 – 14:00

Programare

Suna acum sau completeaza formularul de pe site si asigura-te ca prinzi un loc cat mai devreme.
Vrei sa te programezi? Nimic mai simplu!

Completeaza formularul si te sunam cate de repede se poate