Loading
Bucuresti, Sector 1, Str. Strabuna 11 +40729.954.954 office@medicaepv.ro

Endocrinologie

In cadrul Clinicii Medica Endoprovision veți beneficia de cea mai înaltă expertiza in domeniul Endocrinologiei.

Echipa noastră de medici endocrinologi este condusa de către Conf. Dr. Adina Ghemigian si de către Asistent Univ. Dr. Eugenia Petrova. Pregătirea lor profesionala de cadre universitare, precum si experiența vasta in cadrul Institutului National de Endocrinologie „C.I.Parhon” sunt garanția înaltului profesionalism.

Dotarea tehnica de ultima generație permite ecografiile tiroidiene, de glande paratiroide si ecografiile mamare sa fie cu un grad mare de certitudine, favorizând un diagnostic cert si sigur. Totodată, parteneriatul nostru cu laboratoarele Synevo, ne permite sa fim întotdeauna siguri in rezultatele probelor de laborator.

Cel mai mare atú al nostru este atitudinea deschisa a medicilor si timpul suficient acordat fiecărui pacient, cu atenția necesara la detaliu.

In cadrul Clinicii Medica Endoprovision puteți efectua Ecografie Tiroidiana, Ecografie de Glande Paratiroide, Ecografie Mamara, Ecografie Abdominala pentru Glandele Suprarenale, Ecografie Ovariana si Ecografie Testiculara. Se pot efectua toate testele de laborator existente in lume – peste 1.500 de teste de laborator din portofoliul Synevo.

 

Share this :