Loading
Bucuresti, Sector 1, Str. Strabuna 11 +40729.954.954 office@medicaepv.ro

Diabet si Boli de Nutriție

Echipa de Diabet si Boli de Nutriție este condusa de Dr. Luciana Gavrizi-Zafiu, fiind formata din medici cu înaltă pregătire si experiența in domeniu.

Noi știm ca Nutriția este unul din factorii principali care influențează sănătatea noastră si starea de bine. Iată de ce acordam o foarte mare atenție acestui departament, asigurând-i toate dotările tehnice si condițiile pentru desfășurarea consultațiilor in cele mai bune condiții.

Pentru noi nutriția înseamnă o pregătire in domeniu de peste 6 ani de specializare, ci nu cursuri de 3 luni. Nutriția este o responsabilitate imensa cu repercusiuni pentru întregul organism.

Acordarea atenției necesare, combinata cu o durata a examenului de peste 45 minute, sunt garanția unei reușite in echilibrul nutrițional.

Suntem convinși ca, pacienții cu diabet zaharat necesita mult mai mult timp si atenție, fata de cele acordate prin programele naționale. De aceea menținem acest departament, in cadrul clinicii noastre pentru a oferi servicii complete pacienților noștri.

 

Share this :