Loading
Bucuresti, Sector 1, Str. Strabuna 11 +40729.954.954 office@medicaepv.ro

Servicii diverse pentru nevoi diverse

Clinica Medica Endoprovision iți pune la dispoziție o gama larga de servicii din care sa alegi. Fiecare departament dispune de aparatura de ultima generație si fiecare medic de anii de experiența medicala, toate acestea pentru a oferi servicii complete si profesionale.

1970x600-banner1

Consult

Consultul presupune toate procedurile si investigațiile necesare făcute de medicul de specialitate.
Clinica 010

EKG

Inima produce mici curenți electrici care se distribuie în tot mușchiul cardiac făcând-o să bată, adică să se contracte. Electrocardiograma (EKG) înregistrează această activitate electrică a inimii, afișând modul în care circulă curenții electrici prin mușchi. În acest fel, EKG-ul dă medicului foarte ușor indicii asupra modului în care se contractă inima, ritmicitatea, frecvența și normalitatea bătăilor acesteia.

 

1970x600-banner3

Control

Controlul este revenirea, după o perioadă de timp, pentru ca medicul să poată evalua felul cum a decurs vindecarea, ce eficienţă a avut tratamentul şi dacă trebuie să mai recomande altul sau continuarea lui.
Clinica 015

Analize de Laborator

Analizele de laborator sunt recoltate in clinica Medica Endoprovision si lucrate de cel mai performant laborator din Romania – Laboratorul Central Synevo
Clinica 023

Ecografie

Ecografia este una din metodele moderne, neinvazive și fără efecte nocive, prin care medicii obțin informații vizuale asupra structurii, funcției și afectării diverselor organe și sisteme.

 

slider-bg60

Stomatologie

Prietenii noștri de la Clinica de Stomatologie Doctor Stănila dispun de echipament de ultima generație si personal înalt calificat. Ei oferă servicii stomatologice generale, pedodonție, endodonție, ortodonție, protetica si chirurgie stomatologica.
Clinica 06

Lasă un mesaj recepției si te sunam noi

Completează formularul alăturat iar cineva te va suna din partea clinicii pentru a confirma programarea.

  Departament

  Medic

  Nume si Prenume *

  Data Nasterii *

  Telefon *

  Email *

  Data la care doriti programarea*

  Mesaj

  Lucram numai cu oameni si companii de succes, ce au câștigat încrederea clienților si partenerilor, așa cum o facem si noi.