Loading
Bucuresti, Sector 1, Str. Strabuna 11 +40729.954.954 office@medicaepv.ro

Dr. Eugeniya Petrova

Endocrinologie

Doamna doctor Petrova este medic specialist Endocrinolog în cadrul Medica Endoprovision, deţinând încă două specializări în Osteoporoză şi Diabet şi Boli de Nutritie, cât şi un doctorat în Ştiințe Medicale. Este atestată în ecografia de tiroidă şi ecografia mamară. Doamna doctor este Asistent universitar în cadrul UMF „Carol Davila” București.

Psih. Aida Ciobanu

Psihologie

Domnișoara Aida Ciobanu ocupa postul de Psiholog in cadrul Medica Endoprovision, deține atestare clinica pentru psihologie si oferă consiliere personala, de cuplu si de familie.Dr. Siyana Viziru

Gastroenterologie

Doamna doctor Siyana Viziru este medic specialist Gastroenterolog si competenta in ecografia generala.

Conf. Dr. Adina Ghemigian

Endocrinologie

Doamna doctor Adina Ghemigian este medic primar Endocrinolog în cadrul Medica Endoprovision. Este Conferențiar universitar al UMF „Carol Davila” București, este autorul multor lucrări medicale şi un nume recunoscut în domeniul medicinei.

Dr. Dulea Aurora

Cardiologie

Doamna doctor Aurora Dulea este specialist in cardiologie si ecografie cardiaca. In cadrul clinicii Medica Endoprovision ofera consultatii, ecografii, si interpretare rezultate EKG (repaus/holter) cat si holter de tensiune.

Gabriela Licia Moldovan

Asistent Medical

Doamna Moldovan este asistent medical sef al Clinicii Medica Endoprovision. Dansa este responsabila de recoltarea probelor de laborator si asistarea medicilor.

Dr. Borislav Petrov

Gastroenterologie

Domnul doctor Borislav Petrov este specialist Gastroenterolog cu atestare în ecografia abdominală. Domnul doctor este absolvent al UMF „Carol Davila” Bucureşti. În cadrul Medica Endoprovision oferă consultaţii, efectuează ecografii abdominale şi ocupă postul de Manager al clinicii.


Dr. Mihai Tilea

Dermatologie

Domnul doctor Tilea este specialist în Dermatologie şi boli Dermato-venerice, în cadrul Medica Endoprovision oferind consultații în această specializare şi efectuând, de asemenea, intervenții de microchirurgie.

Dr. Andra Cocolos

Endocrinologie

Doamna doctor Andra Cocolos este medic specialist in Endocrinologie, are competenta in ecografie endocrina si ecografie generala si specializare in Osteoporoza. In cadrul clinicii Medica Endoprovision, dansa efectueaza ecografii de tiroida si consultatii de specialitate.

Doama doctor este Asistent Universitar in cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti