Loading
Bucuresti, Sector 1, Str. Strabuna 11 +40729.954.954 office@medicaepv.ro

Atacurile de panică

Atacurile de panică

Anxietatea

și manifestările ei fac parte dintre cele mai frecvente dezechilibre de natură psihologică ale generației actuale. Ritmul alert în care ne desfășurăm aspectele personale și profesionale ale vieții dar și contextul cotidian ne solicită intens, afectându-ne echilibrul psihologic, atât de necesar pentru o bună funcționare.

Pentru ca de cele mai multe ori nu putem evita stimulii externi care ne cauzează sentimentele de anxietate, acestea încep să se sedimenteze, iar în lipsa unui raport optim între activitățile plăcute și cele solicitante, acestea din urmă predomină și devin cauzatoare ale unor stări de dezechilibru psihologic.

[the_ad id=”4128″]

Atacurile de panică

și tulburările de anxietate constituie cele mai celebre “crize” psihologice ale secolului, iar patologiile asociate acestora au cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, aproximativ 25% din populație suferind de anxietate care ar necesita tratament într-o anumită perioadă a vieții, iar alți 25% având forme de anxietate mai puțin severe.

Stresul,

așa cum este denumit generic, constituie cea mai frecventă sursă cauzatoare de anxietate, iar cum presiunea vieților noastre nu permite întotdeauna reglarea acestuia, este necesar să asimilăm o serie de tehnici prin care să putem gestiona influența acestuia asupra stării noastre de bine, dar și prin care să putem diminua efectele acestuia, dacă acestea au produs deja daune, materializându-se în manifestări anxioase, precum atacurile de panică sau fobiile.

Consilierea psihologică

reprezintă cea mai eficientă metodă de reglare a acestor dezechilbre, ducând totodată la optimizarea personală și o mai bună funcționare globală, vizibilă în modul constructiv în care ne învață să ne raportăm la aceleași probleme într-o manieră proactivă, inter-relaționarea și socializarea cu grupurile de persoane la care aparținem sau suntem afiliați într-un mod mai benefic și care încurajează integrarea plăcută și productivă.

Tratamentul propus în cadrul clinicii noastre constă în abordarea pragmatică a simptomelor anxietății și stoparea acestora printr-o serie de tehnici concrete pe care clienții sunt încurajați și învățați să le utilizeze, acestea fiind o serie de strategii cognitiv-comportamentale (metode care, statistic, s-au dovedit a avea cea mai mare rată de succes în tratarea atacurilor de panică și manifestărilor anxioase).

În cadrul Clinicii Medica Endoprovision, domnișoara psiholog Aida Ciobanu tratează cu eficiență cazurile de anxietate dar și o gamă largă de alte dezechilibre prin intermediul consilierii psihologice, având o experiență vastă în domeniu, dar și sute de clienți tratați cu succes, ale căror povești de suflet s-au finalizat întotdeauna cu transformarea acestora în versiunile mai bune ale propriilor persoane.

Pentru mai multe detalii privind specialistul, tarifele sau efectuarea unei programări, puteți accesa http://servi.cc/ro/y9ZB

Share this :

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.